Vecka: 38

  Måndag
 Falken: 11-14
Grekiska biffar med kokt potatis och vitlöksås eller bacon, ägg med stekt potatis

85 kr inkl. nybakt bröd, dryck, kaffe och kaka
 Sonfjällsgården: LUNCHBUFFÉ VARJE VARDAG 11.30-14.00

2 Alternativ, sallad-/tillbehörsbord, dryck, kaffe & mormors kakor samt dagsfärskt bröd

Svensk isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor

Veckans Veg:
Morot & fetaostbullar med kall kaprissås & salladsbuffé


Garanti för att alla våra rätter är lagade från grunden!
Det är skillnad på ”mat” & mat.
 
  Tisdag
 Falken: 11-14
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller raggmunk eller pyttipanna med rödbetor och stekt ägg

85 kr inkl. nybakt bröd, dryck, kaffe och kaka
 Sonfjällsgården: LUNCHBUFFÉ VARJE VARDAG 11.30-14.00

2 Alternativ, sallad-/tillbehörsbord, dryck, kaffe & mormors kakor samt dagsfärskt bröd

Fiskgryta med basilikaaioli

Veckans Veg:
Morot & fetaostbullar med kall kaprissås & salladsbuffé


Garanti för att alla våra rätter är lagade från grunden!
Det är skillnad på ”mat” & mat.
 
  Onsdag
 Falken: 11-14
Hempanerad schnitzel med stekt potatis och rödvinsås eller rödspätta med kokt potatis och remouladsås

85 kr inkl. nybakt bröd, dryck, kaffe och kaka
 Sonfjällsgården: LUNCHBUFFÉ VARJE VARDAG 11.30-14.00

2 Alternativ, sallad-/tillbehörsbord, dryck, kaffe & mormors kakor samt dagsfärskt bröd

Fyllda Oxrullader med rostad pärla & gräddsås

Veckans Veg:
Morot & fetaostbullar med kall kaprissås & salladsbuffé


Garanti för att alla våra rätter är lagade från grunden!
Det är skillnad på ”mat” & mat.
 
  Torsdag
 Falken: 11-14
Ugnsbakad fläskkarré med råstekt potatis och gräddsås eller hempanerad fiskfilé med kokt potatis och räkröra

85 kr inkl. nybakt bröd, dryck, kaffe och kaka
 Sonfjällsgården: LUNCHBUFFÉ VARJE VARDAG 11.30-14.00

2 Alternativ, sallad-/tillbehörsbord, dryck, kaffe & mormors kakor samt dagsfärskt bröd

Bruna bönor med stekt fläsk & kokt potatis

Veckans Veg:
Morot & fetaostbullar med kall kaprissås & salladsbuffé


Garanti för att alla våra rätter är lagade från grunden!
Det är skillnad på ”mat” & mat.
 
  Fredag
 Falken: 11-14
Stekt fläskfilé med pommes och beasås

85 kr inkl. nybakt bröd, dryck, kaffe och kaka
 Sonfjällsgården: LUNCHBUFFÉ VARJE VARDAG 11.30-14.00

2 Alternativ, sallad-/tillbehörsbord, dryck, kaffe & mormors kakor samt dagsfärskt bröd

Klassisk Flygande Jakob med ris

Veckans Veg:
Morot & fetaostbullar med kall kaprissås & salladsbuffé


Garanti för att alla våra rätter är lagade från grunden!
Det är skillnad på ”mat” & mat.
 
  Lördag
 
  För mer information: Öppettider, kontakt osv besök
www.hedeinfo.se->Om Hede->Mat & Logi