Årets sista: skicka in Din bild av Sonfjällsbygden - decemberNu är det dags igen för sista gången för i år att skicka in till månadens bild "Min bild av Sonfjällsbygden". Bilden ska vara fotad under december månad av de du förknippar med just Sonfjällsbygden. Alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen: Det spelar ingen roll om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Inte heller om du skickat in tidigare eller om det är första gången.

Det här är sista för i år, sedan blir det röstning om årets bild. Under 2022 blir det en ny tappning på tävling! Mer om det lite längre fram! Det kom nämligen in en heldag bra förslag från några läsare när jag efterlyste idéer!


Skicka in Din bild av Sonfjällsbygden till på info@hedeinfo.se. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före kl 23 59 den 25/12 varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på tex fjället och naturen. (Inga personer). Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hemsidan hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.


Snart när hela året har gått, sammanställer jag alla vinnande bilder och vi röstar sedan fram "årets bild ". Även här har man endast en röst att lägga. Vinst: Vinnaren av "årets bild" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Text o bild: Hedeinfo

TIDIGARE

INLÄGG