Adventsmys i Hede idag


Idag, lördag är det äntligen dags för adventsmys i Hede mellan kl 16:00 - 20.00.

Massor av trevligheter kommer vi att få uppleva tack vare byns fantastiska företag och föreningar. Jag berättar om några av de saker som du inte får missa;


På Hede Hembygdsgård kommer det finnas knallar både utomhus och inne på logen. Det kommer att serveras flötgröt, tunnbrödsförsäljning, lotteri, fika och försäljning av trasmattor från vävstugan. Klockan 18 kommer Hedes luciakandidater Sigrid Engström Skoog, Emma Gunnarsson och Erika Åslund på besök. Tjejerna går i 9an på Sonfjällsskolan. Sedan sker lottningen på Oppgådens barfre:

Intill ligger Hede Turistinformation och Sonfjället natur och kultur. Dagen till ära öppnar nya utställningen som handlar om "skogen". Denna kväll är Sonfjällstomten på besök hos oss och tar emot önskelistor från barnen. Det populära inslaget med tävlingen "gissa tomten" lockar många att kika på det retuscherade fotot av en person i Sonfjällsbygden som många känner till eller har sett. I butiken är det påfyllt av nya fina saker, allt från böcker, kåsor, mjukisdjur, smycken, keramik, nyckelringar och spel. Om man är osäker på någon julklapp så kan man alltid ge bort ett presentkort.

Utanför kommer "Välkomst-teamet" att finnas från klockan 16. Är du nyinflyttad, hemflyttad, eller bott här i Härjedalen I hela ditt liv. Kom och träffas vid brasan över en glögg, mingla och träffa andra! Är det så att du funderar på att flytta hit, eller redan har bestämt dig, kika bort till oss. Kanske vi kan hjälpa dig men någon fråga.


Ica kommer att servera sin lilla jultallrik inne i butiken. De genomgår just nu en total förvandling i butiken och hälsar att det råder "viss byggkaos". Men trots det kör dom nån tävling i butiken bland annat.


Hede Blomsterhandel kommer ha öppet och butiken är full av julstjärnor, amaryllis och annat vackert och väldoftande


På hede färg har man bullar upp och undan skinka en.TIDIGARE

INLÄGG