Dags att rösta på årets Guldstjärnan!

Läsartext:

Daniel Larsson skickade in denna text och propsade på att den skulle publiceras omgående. Blygsamt gör jag väl det. Många fina ord. Tack!


"Jag är en av dem som har nominerat Olivia Söderlund till årets serviceperson som Guldstjärnekandidat för Härjedalens kommun. Jag är nog inte ensam om att ha nominerat henne för Olivia är en av finalisterna nu i omröstningen. Jag tycker att vi ska visa henne uppskattning för det enorma arbete hon lägger ner för Sonfjällsbygden. Hon är bla ordförande för Hede företagargrupp, driver inflyttarservice (välkomst-teamet), Hedeinfo, jobbar ideellt för flera föreningar och har olika uppdrag som gagnar bygden rejält.

Olivia är en spindel i nätet så att säga och brinner för Sonfjällsbygden 🤩 Att jag skriver det här är för att jag tror att Olivia inte skulle publicera en länk själv här på Hedeinfo för omröstning pga hon själv är en av kandidaterna.Men hon ska veta att hon har stöd från oss. Hedes andra bidrag är Hedekrogen (Fd Pensionat Norrhede) och dom tävlar i kategorin Årets serviceföretag. Så in och rösta nu via Härjedalens kommuns länk gott folk. Text: Daniel Larsson

https://www.herjedalen.se/naringsliv-och-foretagande/naringsliv/guldstjarnan-och-foretagargalan/rosta-pa-en-guldstjarna.html


Olivia tillägger:

Stort varmt tack för nomineringarna som värmer oerhört mycket! Jag blev otroligt överraskad och glad!

Finalen går 8 oktober. Få se om Hede kammar hem något pris i år då vi har även Hedekrogens grabbar nominerade som årets serviceföretag!

Åter igen, tack!


TIDIGARE

INLÄGG