Denna vecka gästar lilla jag Stories_ whereicomefrom


Denna vecka ser ni ett bekant ansikte på instagramkontot Stories_whereicomefrom. Himla roligt att visa upp vad Sonfjällsbygden och Hede har att ge. Men även lite av vad jag pysslar med. Jag tänker att det är ju inte bara fjäll och vackra vyer som gör att man tar steget och flyttar hit eller flyttar hem. Det är ju så mycket mer! Många är kanske som jag: tycker om att jobba, och ha en massa på gång. Det kan man verkligen ha här! Till stor del sker detta ideellt. Men det är helt okej, när man ser att det ger nått, gör skillnad och nytta för bygden och oss som bor här.

Spånar, planerar, kläcker idéer och bollar tankar med andra - sånt gillar jag. Att synas på detta konto kan peppa andra till att ta steget och flytta hit!


På Instagramkontot @stories_whereicomefrom kan man följa en ny person som visar upp sitt Jämtland Härjedalen och berättar om varför man valt att bo just här. Initiativet #whereicomefrom handlar om att bygga stolthet, inspirera andra och visa på möjligheterna som finns här. Klicka här.


Startsida - Tasteget.nu Ta steget till drömlivet i Jämtland Härjedalen


Text och bilder; Olivia Hedeinfo

TIDIGARE

INLÄGG