Fotoutställningen "Sonfjällskalendern 2020"


I flera år har fotografering varit ett av mina stora intressen, och ett av mina favoritmotiv är Sonfjället, som kan se så olika ut beroende på väder och vind. Genom åren har jag samlat ihop en hel del bilder på fjället och under de senaste två åren har jag haft funderingar på att göra en utställning på några av mina bilder. Men som läget har varit under det senaste året, med pandemi och restriktioner, har det inte känts aktuellt med någon utställning och jag tänkte nästan lägga ner hela idén, när det slog mig att jag kunde göra en digital utställning istället. Den kommer jag nu att genomföra från den 1:a december fram till julafton i form av en digital adventskalender i facebook gruppen ”Sonfjällskalendern 2020”. Alla som har facebook är välkomna att bli medlem i ”Sonfjällskalendern 2020” så får ni ta del av mina bilder där. För alla som inte har facebook har jag planer på att visa bilderna på annat sätt, men det kommer inte att bli aktuellt förrän någon gång efter jul, då den digitala visningen är avslutad.


Text och bild: Paula Daabach


TIDIGARE

INLÄGG