Grattis! Månadens bild blev..


Nu är december månads röstning är klar och rösterna sammanräknade i fototävling av "Min bild av Sonfjällsbygden". Denna månad fanns 6 bilder att rösta på och det var ovanligt många som röstade!


Vi säger stort grattis till månadens vinnare som är Robert Stenerhag! Andra månaden som han kammande hem en vinst under året! Grattis!

Det här var den bilden som fick flest röster och får vara representant för december i tävlingen nu vid årets slut där vi korar året bild av "Min bild av Sonfjällsbygden". Tack alla er andra som har skickat in foton och alla er som har röstat!


Nu när hela året 2021 har gått har jag sammanställt alla "månadens bild" och vi hjälps åt att rösta fram "årets min bild av Sonfjällsbygden". Vinst för årets bild: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "min bild av Sonfjällsbygden" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer inte att anges, om ni inte meddelat annat.


Text: Hedeinfo

Bild: Robert Stenerhag

TIDIGARE

INLÄGG