Idag kör Hedemässan igång!


Nu är det äntligen dags! Idag kör den efterlängtade Hedemässan igång på området runt curlinghallen på Hede Camping. Runt 50 utställare har anmält sig till jakt, fiske och fritidsmässan som går av stapeln vart fjärde år.


Lite praktiskt information om mässan: Mässutställarna hittar ni både utomhus och inomhus. Bilparkering finns på gräsytor intill mässområdet, ni kommer att bli hänvisade av en parkeringsvakt vart ni ska ställa er bil. Den parkering som finns vid Hede Camping är endast avsedd för just campingen gäster. Ni som kommer gåendes från byn kan använda både trappan ner från OKQ8 hållet, men även ner via gångstigen från Prästvägen (gå in alldeles efter prästgården).


Vi hjälps såklart åt att undvika trängsel och stannar hemma, om vi känner minsta lilla symptom. I entrén och vid cafe & grillarna bland annat, finns handsprit att tillgå. Även munskydd finns i entrén för den som önskar och har glömt sitt hemma.


På området finns det flera grillar som är igång där man kan köpa hamburgare bland annat. Sedan finns ett café, inne i Curlinghallen med kaffe, smörgåsar och annat gott. Toaletter hittar man vid Hede Folkpark. Allt är bra skyltat. Har man någon fråga, så passa på att fråga någon med "hedemässa-tröja" eller kika på de uppsatta kartorna på området.


Under lördagen blir det musikunderhållning på mässområdet av Rune, Anders & Erika runt halv ett. Sedan cirka kl 14 är det dragning på det stora lotteriet som har ett grillhus som första pris och en hel rad andra fina priser!


Nästan 500 hundar är anmälda till älghundsutställningen som är under båda dagarna. Dessa håller till på fotbollsplanen som är i anknytning till mässområdet.


Varmt, varmt välkomna till Hedemässans första dag!


Tagga gärna era bilder med #hedemässan

TIDIGARE

INLÄGG