Nyhet på Hedeinfo: "flytta till Sonfjällsbygden & Härjedalen "Jag märker att det är många fler som hör av sig bara sedan i somras och det är ju fantastiskt roligt!! Kanske man på något vis har börjat fundera på vad som verkligen betyder nått: livskvalité, hobbys och värdet av närheten till naturen och fjällen.


Just nu senaste veckan har åtminstone 4 olika familjer (!!) flyttat till Hede och jag har kontakt med minst 4 till som visar stort intresse. Vissa tycker det är okej att jag skriver och berätta om dem på Hedeinfo, att dom är på väg, vilket är himla roligt! Andra frågar jag om jag får intervjua när dom väl har landat på plats.


Då efterfrågan är så pass stor gjorde jag en ny egen flik på hemsidan Hedeinfo.se och som man kan läsa lite inspiration, få tips och råd, några tips på vart man kan hitta boende och arbete.


Det kommer även finnas en "anslagstavla" för privata eller företag: för er som har ett boende att hyra ut eller söker arbetskraft! Jag länkar GÄRNA till er hemsida för mer information eller för att komma till jobbannonsen.

"Anslagstavlan" fungerar också för efterlysningar av boende, jobb och liknande. Här funkar det såklart även bra för oss redan bofasta att efterlysa tex annat boende. Annonserna ligger så länge de är aktuella, men max 2 veckor i stöten om vi inte kommer överens om annat. Så ni som annonserar, kom ihåg att meddela Hedeinfo om ni fått napp!

Första annonserna ligger redan ute idag!


Hjälp gärna till att sprida att den här sidan finns!


TIDIGARE

INLÄGG