Skulle vilja skriva en bok ...

Skriven av Rosita Persson 19 oktober 2018

Lillemor Sundt är född 1951 i Skövde och familjen flyttade till Rätan där hennes pappa Egon härstammar ifrån när hon var 6 år. Till Hede kom hon 1967-68 för att gå på Wemerskolan. Det var ett helt gäng av brudar som blev kvar i Hede det året, bl.a.  Mona Frisk, Anita Hansen, Barbro Hansson, Irene Wallström, Synnöve Persson och Ingrid Göransson.

Lillemor blev mamma till Jocke 1970 och på jaktbalen i Råndalen 1972 träffade hon Per- Olov Sundt. Hon fick jobb i köket på Hedegården samma år och var där från och till 1982 då hon fick fast tjänst. Lillemor gjorde ett litet mellanspel på Steelex där hon städade. 1977 kom sonen Per-Anders och 1980 dottern Annika.

Lillemor jobbade på Hedegården fram till 2013 då hon slutade pga sjukdom. Hon jobbade i Vemdalen, på Loftet och på terapin. Lillemor gillar att lyssna på böcker, titta på Wallender och Bäck och fika med sina vänninor. Jag skulle vilja skriva en bok om etik och moral avslutar Lillemor. Hur man möter vårdtagaren nu när jag har/är varit på båda sidor ...

TIDIGARE

INLÄGG