Stort tack för i sommar!


Sommaren börjar lida mot sitt slut och många av oss har varit och badat i Långå vid Stortjärn, eller som man säger på Härjedalska: Stortjônna.

Ett härligt bad med både sandstrand och gräsmatta, bryggor, hopptorn, fina omklädningsrum, vindskydd, flera bänkbord, grillplatser, lekpark och utedass. Vill man så kan man till och med bjuda upp till en dans på dansbanan framför scenen. Eller spela en tennismatch! Det vill säga allt man behöver för en heldag på den härjedalska playan!!


Säkert är det många av oss som funderar på vem som sköter om det fina badet, flera tror säkert även att detta är en av kommunens badplatser. Men så är det alltså inte. Stortjônna i Långå ägs av Långå IF, och den lilla föreningen sköter om driften av badet och håller badplatsen så otroligt fräsch och inbjudande för alla.

-Alla är varmt välkomna hit till Stortjônna! Man behöver inte vara medlem eller nått sånt, utan det är bara att komma, säger en av styrelsemedlemmar. Däremot tar Långå IF tacksamt emot frivilliga bidrag i olika storlekar för att fortsätta hålla badet så fräscht och välskött.


Swish: 0730-93 45 78 märk "badet"

Bankgiro: 5974-7295 märk "badet"


-Stort tack till alla som har besökt badet i sommar och ett särskilt tack till alla er som har lämnat ett frivilligt bidrag till föreningen, hälsar styrelsen för Långå IF.


Denna affish har under sommaren suttit uppe vid badet:

Följ gärna Långåbadet-Stortjärn på Facebook.


Text och bild: Hedeinfo

TIDIGARE

INLÄGG