Tour de Fyrfasen 2019

Skriven av Hede Skidklubb 2 januari 2019

För tionde året i rad kommer vi att vara med och arrangera Tour de Fyrfasen. Det blir totalt fyra ungdoms- och juniortävlingar under 3 dagar, den 4-6 januari. Touren är ett samarbete mellan Hede SK, Vemdalens IF, Åsarna IK och Ytterhogdals IK.

Det startar med en kort fristilstävling på Hedes tekniska skidskyttespår klockan 10:00 den 4 januari, som sedan följs av en klassisk tävling som går i Vemdalen på Lövåsgården samma dag klockan 17.00. Åsarna bjuder lördag 5 januari klockan 11:00 in till en klassisk masstarts-tävling från Kyrkspåret ner mot det välbekanta skidstadion. Den stora avslutningen blir en jaktstart i fri stil i Ytterhogdal på söndag 6 januari klockan 10:30. Här blir det stor prisutdelning för hela touren. 

Startlistan på jaktstarten kommer att baseras på de andra tävlingsresultaten. Segraren i en tävling får 0 sekunder, 2:an - 3 sek tillägg, 3:an - 6 sekunders tillägg och så vidare till och med placering 20 - därefter får alla 60 sekunder. Om man inte startat i en tävling får mantidstillägg som siste man på den tävlingen + 10 sekunder. Summan sekunder efter tre tävlingar ger sedan en startlista för jaktstarten. 

Vi önskar Er hjärtligt välkomna till en spännande Tour med Fyrfasen. Kom gärna ner och heja på våra duktiga skidungdomar. Vi säljer fika och hamburgare. Läs mer om startlistor, tider och anmälningar här: Tourdefyrfasen.se

TIDIGARE

INLÄGG