VÅRA ANNONSÖRER

Vill du synas här?

Kontakta mig!

Välkommen till

ett nytt år tillsammans med Hedeinfo!

 

Som annonsör på hedeinfo.se har ni fria annonser för händelser som företaget eller föreningen vill visa upp lite extra. Det kan vara en annons, erbjudande, information, inbjudan eller liknande. Detta gäller under hela 2020. Annonsen kommer också att synas på Hedeinfos facebooksida eller på den nystartade instagramkontot läggas in och i kalendern om ni vill.

Eran logga kommer att finnas på hemsidans första sida samt under fliken annonsörer. Klickar man på loggan länkas man direkt till er egen hemsida eller facebook, om ni så önskar. Skicka in er logga, länkar till hemsida eller facebook till redaktion.hedeinfo@gmail.com så fort ni har möjlighet, så kan jag uppdatera vartefter.

Hedeinfo har sedan 1 december 2019 bytt ägare och administratör. Efter 11 år kände Rosita att det var dags att prova någonting nytt och frågade om jag var sugen på att axla uppgiften. Vilken ära! Det tackade jag såklart ja till! Passar härmed på att tacka Rosita för förtroendet och för ett fantastiskt jobb! Jag hoppas att hon kommer in och gästspelar ibland framledes!

För er som inte känner mig, så heter jag Olivia Söderlund och bor jag i Långå tillsammans med min sambo Johan och våra tre pojkar. Hedeinfo sköter jag i mitt eget lilla nystartade företag Hedeinfo/ Bränna design, event & konsult. Jag brinner verkligen för Hede och Sonfjällsbygden!

 

Jag tycker att det är fantastiskt hur mycket det finns här i området och så mycket som händer här! Det måste vi visa upp, stort som smått. Ja allt som är positivt lyfter vi!

Jag hoppas att Ni som redan är annonsörer idag även i fortsättningen vill synas och annonsera via Hedeinfo.se och till Er som inte varit med tidigare hälsar jag Er varmt välkomna!

 

God fortsättning och gott nytt år!

                                          Olivia Söderlund

ANNONSERA

PRIS FÖRETAG

(exkl. moms)
Banner med loggan  och länk till hemsidan  3000 kr/år (framsida och flik)


Då ingår fri annonsering hela året, om företaget har något extra att visa upp. 

PRIS FÖRENING

(exkl. moms)
Banner med loggan och länk till hemsidan 1000 kr/år (framsida och flik)

Då ingår fri annonsering hela året, om föreningen har något extra att visa upp. 


En annons kostar  200 kr/veckan. 
Annonsera om t.e.x olika erbjudanden, ved köpes/säljes, olika ev
enemang m.m

HUR GÖR JAG?

Om du vill annonsera, gratta någon, lägga in aktiviteter i kalendern  så är det bara att maila: redaktion.hedeinfo@gmail.com alla uppgifter som du vill ha med. Infoga bilder eller en logga. Sen lägger jag in alla uppgifter på Hedeinfo.se.

Tycker du det är krångligt så hör du bara av dig!

BANKGIRO: 5414-1650

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451, 840 93 Hede

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

INNEHAR F-SKATT

BANKGIRO: 5414-1650

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se