top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Är mycket ute och fotar


Skriven av Gunilla Westlund 11 juli 2016


Jag flyttade till Östersund 1988, direkt efter nian och gick vårdlinjen. Mitt första jobb var på infektionskliniken och jag har sedan jobbat inom olika delar av vården med äldre, missbruk, psykiatri, handikappade och barn. Under åren 1995-1998 läste jag till fritidspedagog på högskolan i Härnösand. Efter det har jag mestadels jobbat inom omsorgen och senast som arbetshandledare på Mica.

Har under många år funderat på att omskola mig men har inte varit säker på till vad så jag läste in olika ämnen under tiden och efter föräldraledigheten med mitt andra barn bestämde jag att nu var det dags. Till hösten börjar jag sista året på Ekoentreprenör för hållbar utveckling och till våren tar jag förhoppningsvis min examen: Degree of Bachelor of Science with a major in Environmental Science.

Ledig tid spenderar jag med min familj som består av sambon och mina två barn Samuel 11 år och Millaray 3 år samt tre bonusbarn. Sambon har inspirerat mig med sitt fotointresse så mycket av tiden är vi ute och fotar. Vi bor i Torvalla och besöker Viken då och då vid storhelger och Kvarndagen. Blir en sväng ner nu i sommar också. Hoppas att få jobb inom det jag brinner för; miljö och rättvisefrågor så efter avslutad utbildning är jag beredd att flytta dit det finns någon spännande möjlighet. Det är väl i stora drag hur det ser ut.

Comments


bottom of page