top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Även naturguidning efterfrågas!


För att möta en ökad efterfrågan på naturupplevelser och till viss mån även hemester, utökar vi nu våra tjänster med naturguidning. Hittills har vi erbjudit tjänster inom fiske, jakt och hundträning.

Vi har en bredd av aktiviteter, både sommar och vinter, vissa kräver lite förkunskaper och andra inga alls. Det känns viktigt för oss att det finns aktiviteter som hela familjen och även äldre kan vara med på. Vi vänder oss både till svenska och utländska turister, utöver de standardaktiviteter vi marknadsför på hemsidan så skräddarsyr vi aktiviteter utifrån önskemål. Hos oss kan man boka enbart aktivitet och även övernattning med helpension om man önskar.

Vi planerar att utveckla och förfina våra standardaktiviteter över tid. Till att börja med erbjuder vi t ex fjällguidning, fågelskådning och älgsafari.

Vår nysatsning är såklart förenad med en del kostnader och den stora utmaningen är att nå vår nya kundgrupp till en rimlig kostnad. Här har vi kunnat få ett 50% i microstöd från Länsstyrelsen, vilket varit väldigt värdefullt för oss.

Besök oss gärna på https://wildlifeholiday.se/.

Text & bild: Maria & Niklas Köhler, Härjedalsguiderna AB

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page