top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Öyvind Grindal


Skriven av Öyvind Grindal 28 september 2018


1975 gick jag två år på gymnasiet i Östersund och efter det på högskolan i Sundsvall och blev verktygsmakare. Gjorde militärtjänst i Boden och flyttade till Stockholm 1980 där jag jobbade som skyddsvakt. Sen gjorde  jag FN-tjänst 81-82 och 1986 utbildade jag mig till lokförare. Jobbade sen vid SJ fram till 1998. Bodde i Jämtland 98-99, men sen flyttade jag tillbaka till Stockholm och fick jobb som kock i Fruängen och har jobbat där sedan dess fast nu är jag köksmästare. Jag är gift och har 2 barn. Dottern som är 27 år och jobbar som socionom. Sonen som är 25 år jobbar på resursteamet. Mina intressen är musik, mat och allt annat roligt.

Har min brorsan Thomas kvar i Hede men det blir inte så många besök nu till Hede sedan mamma Ragna inte finns mer. Försöker göra ett besök per år.

Comments


bottom of page