top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Bänka er ikväll 6/1 för "Novembergåvan" !

Text från Peder Perssons inlägg på facebook:


NYTT DATUM

Lördag 6 januari kl. 20.00

Nu testar vi igen och hoppas att alla Vi är friska och att alla Ni vill kika in och hänga med oss under kvällen! Välkomna!


✨️NOVEMBERGÅVAN✨️

Det började 1990 med 2 fullsatta folkets hus i Hede, insamling till miljöåtgärder (ca 45.000:-). Året efter slog vi till med 3 fullsatta folkets hus där insamlingen till slut blev ett naturstipendium för elever på Sonfjällsskolan (95.000:-).

2022 blev det en comeback i digital anda i form av en livesändning på Facebook där insamlingen gick till nya arkivet på Hede Hembygdsgård (45.000:- om jag minns rätt).


Nu är det dags för NOVEMBERGÅVAN 2023! 🎉 Det blir åter en livesändning på Facebook, men denna gång med flera musikanter. Det blir mest bekanta ansikten, men kan även dyka upp nån obekant surprise om vi lyckas med tekniken.


Insamlingen delas denna gång mellan Musikstipendiet på Sonfjällsskolan och Midsommarinsamlingen som gör guldkant för våra äldre på Hedegården.


Vi kommer även att auktionera ut tavlor, bl.a. av Isa Dübbel och Ingrid Fladvad. Dessutom en köttlåda från Hede Kött & Chark med 5 kg älgfärs plus nån gokörv!


Bänka eder ..det blir en trevlig kväll med ömse tull å myjjy musik!


Så härlig kväll vi kommer få tillsammans! //Olivia

Comments


bottom of page