Bob & pulkaräjjs i soliga Långå för hela familjen!


För andra året i rad gick i helgen Långå Bob & pulkräjjs av stapeln och lockade ett 70 tal personer till Björnstäkta där vårsolens strålar riktigt värme. Det var föreningen Långå Nytta och Nöje som arrangerade dagen och hade preppat en härlig räjjsbana med flaggor och målgångsraka!

-Som vanligt skiner solen i Långå! Så är det varje dag, hävdade föreningens ordförande Andreas Björns med ett leende.

Publiken fick uppleva både kusinräjjs, klasskompisdueller, familjefejder, bydueller, grannkamper, mammapapparäjjs och bästavännerkamper.


Det var runt 25 deltagare ställde upp i någon av tävlingen tre klasser och i varje klass utsågs en vinnare genom både semifinaler och finaler. Vi säger grattis ytterligare en gång till vinnaren i respektive klass som blev:

  • Små snabba - Sigrid

  • Mellanstora fartdårar - Sannie

  • Vuxna veteranare - Thomas

Thomas tog hem vinsten även i fjol bland de vuxna, och körde en liten egen åkstil liggande på mage på boben! Men till nästa år efterlyser han nog lite mer konkurrens!


Under dagen serverades kolbullar som Håkan vände galant i luften till kundernas förtjusning, men även korv och hembakt fika. Eftersom vi nyss firat fettisdag så serverades Ritas fantastiskt smarriga hembakta semlor!

-Tack till alla er som kom och var med under den här dagen, hälsar föreningen, och ett extra tack till dem som ställde upp och drog upp deltagarna i backen!

Foto & text: Hedeinfo


Senaste inlägg

Visa alla

Vårterminens schema 2021

▪️MÅNDAG 18.00 Stark med Ekan • Helén (👆🏼 Passet kommer även att livesändas) 19.15 Spinning medel •Josefin ▪️TISDAG 18.00 Dance workout / Gravity Flow •Laura 19.15 Skivstång (OBS - startar vecka 5)

TIDIGARE

INLÄGG 

Adress:

Hedeinfo

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

bankgiro: 5414-1650

Swish: 070-7379740 - märk Hedeinfo

Innehar F-skatt

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740