top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Boendetips: 4a Uthyres i Hede


En härlig lägenhet med 4 rum och kök finns ledig för uthyrning per omgående i fastigheten på Ljusbergs väg av PerOlof Sundt. Lägenheten på ca 85 kvm är på markplan.


I hyran ingår vatten, värme, hushållsel och sophämtning. Intill lägenheten ligger en carport, som även den ingår i hyran att använda.


Du går in från gaveln på huset, intill carporten och kommer först in i en kallfarstu. Här finns ett förrådsrum till höger. Nästa dörr leder dig in i lägenheten, där du kommer in i en ljus hall, med en klädkammare direkt på vänster sida.

Direkt på den högra sidan ligger det första sovrummet, som är i ljusa färger. Rummet har stora fönster och rejält med garderober.

Efter hallen kommer du in i ett stort vardagsrum, i ljusa färger. Även här är det gott om ljusinsläpp genom de stora fönstren till höger, som vätter mot bakgården.

Rakt fram ligger två mindre sovrum. De högra(nr2) med två fönster, de vänstra(nr3) med ett fönster.
Till vänster direkt i vardagsrummet finns duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill ligger en separat toalett med handfat.

Längst in i vardagsrummet, till vänster vänsrer om sovrummen går den liten hall in mot ett mindre fullt utrustat kök, men nya fräscha vitvaror, med bland annat fullstor kyl och separat fullstor frys.


Hyran inkl allt (vatten, avlopp, värme, hushållsel, soptömning, Carport mm)

är 7500 kr per månad.


Är du intresserad att att kika på lägenheter? Kontakta Per-Olof Sundt på 0703210613.


Text & bild: Hedeinfo


(OBS! bilderna är fotade med extra ljus, i dessa mörka vintertider, därav de runda ljusa cirklarna. Hedeinfo har även fler bilder, och en enkel filmsnutt. Hör av dig till Hedeinfo, om du vill ha den skickad.)

Komentarai


bottom of page