top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Curlingklubbens städkväll


Ett 10 tal medlemmar samlades på torsdags kvällen för att städa hallen och förbereda för isen och kommande säsong. Tak väggar och banorna sopade, dammsögs och torkades och på fredagen slår vi igång vårt unika kylaggregat redan i början av nästa vecka kan isen börja spolas och detta gör hustomtarna 2 ggr per dag och vi beräknar ha is i början på vecka 43


Vad händer i föreningen nu i höst då, jo den 25 oktober klockan 18 hålls årsmötet som skjutits fram pga av pandemin och efter mötet fikar vi och sen spelar vi i mixade lag lite skojmatcher med fina priser.


En ny styrelse kommer ta vid och driva föreningen framåt och vi planerar att komma igång med seriespel redan v 44-45 så anmäl lag så snart som möjligt! Seriespelen och träningar kommer löpa som vanligt och vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och tvättar händerna och stannar hemma om vi är sjuka och håller avstånd!


Vi ser fram emot en säsong fylld med trevliga matcher, roliga barn och ungdoms träningar och en och annan kopp kaffe. Vi laddar även inför sommarens hedemässa som vi hoppas kunna genomföra.


Städkvällen avslutades med att vi satte upp Fredriks signerade tröja inne i hallen 🏆

Varmt välkomna till säsongen 20-21

/ordförande Helena Bredesen

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page