top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Dags att rösta på nominerade till årets guldstjärna!


Nu är det dags att rösta på Guldstjärnan i Härjedalens kommun i kategorierna Årets serviceperson och Årets serviceföretag .


Från herjedalen.se: Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag eller arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangeras Guldstjärnan i länet. Den 7 oktober utses årets kommunvinnare. Vinnaren i länsfinalen koras i januari 2023.


Rösta här:


Nominerade till Årets servicepersoner:

Barbro Nässelqvist

Barbro har tagit Hede Hembygdsförening framåt och ordnat med såväl små som stora projekt och fått medlemsantalet att växa. Barbro är vad man kan kalla ”oersättlig” och genom hennes engagemang förenas både yngre och äldre som sätter Hede hembygdsgård på kartan.

Alex Woxlin

Alex är en kreativ nyföretagare som startat upp Skyltnord och Profilmagasinet. Han håller en hög servicegrad oavsett storlek på kund och löser alla problem. Trots sin unga ålder har han visat på att han kan få landsbygden att växa genom sitt driv och entreprenörskap.

Malin Lennartzon

Malin är en inspiratör där vi på instagramkontot manchester_bymalott får följa hennes arbetspass i pistmaskinen samtidigt som hon delar med sig av status på pister och spår på ett intressant och pedagogiskt sätt. Det ger mig som gäst en helt unik och fantastisk serviceupplevelse!


Nominerade till Årets serviceföretag:

Linjegods Sveg

Med leendet och viljan att hjälpa kunder har Linjegods i Sveg nominerat sig till årets serviceföretag. De är alltid hjälpsamma och får oss kunder att känna oss nöjda. Sedan Linjegods tog över i Sveg har de gjort ett riktigt lyft tack vare den starka serviceandan.

Skoterhuset

På Skoterhuset får man alltid trevligt och professionellt bemötande av personalen. I verkstaden är ingenting omöjligt för Brogge och Thomas, oavsett om det gäller en eltandborste eller skoter så löser de det direkt. Det är skicklighet och servicekänsla ut i fingerspetsarna.

Skogspraktikern

Ett fantastiskt företag som löser alla problem och alltid har kundens bästa i fokus. Alltid trevligt bemötande och de tackar aldrig nej till något jobb! De har många järn i elden gör det lilla extra för samhällets bästa.


Röstning sker här:

bottom of page