top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Dags att skicka in din bild för mars


Har du fotat Sonfjället under mars och vill vara med i tävlingen "månadens bild" så ta chansen och skicka in ditt foto till Hedeinfo.se före midnatt den 25/3. Alla är välkomna att delta! Mobilbilder eller bilder fotade med kamera spelar ingen roll.


Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer)

Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hedeinfo.se. Man får bara rösta en gång. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället".


När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga.


Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild.

Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Text och bild: Hedeinfo

Comentários


bottom of page