top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Dags för ett nytt år - för Ditt välmående!


Snart börjar ett nytt år och även en ny träningstermin hos Korpen Hede. Ett träningenshus som erbjuder gruppträningspass och gym. Korpen har i dagsläget dryga 200 medlemmar och medlemsantalet har varit stadigt de senaste åren. Korpen är en ideell förening där styrelse och instruktörer håller KorpenHuset vid liv. Vårterminen som startar vecka 3, kommer erbjuda 12 st gruppträningspass där extra pass tillkommer varje vecka och aktuellt gruppträningsschema läggs alltid ut på facebooksidan på söndagskvällar. Gymmet är tillgängligt alla dagar kl 06-22 och önskar man en genomgång så hjälper Kajsa Thunell och Tomas Färnlund dig mer än gärna. Detta är ett hälsanshus där alla är välkomna. Alla tränar på lika villkor och vi hjälps åt och peppar varandra.


Nyheter för terminen när det gäller gruppträningspass så är det Gravity Flow (udda veckor) som kommer vara ett lugnare pass där mycket är hämtat från yogan. Step Upen är tillbaka och det kommer erbjudas dans/Zumba två gånger i veckan istället för en och de populära passet ”Styrkan i gymmet” är tillbaka på söndagar. Likaså ungdomsträningen gör en comeback! Korpen Hede samarbetar även med Fjällhälsan som numer jobbar med FAR, Fysisk Aktivitet på Recept.


Medlemskapet hos Korpen Hede gäller per kalenderåret och från januari 2020 är det dags att förnya ditt medlemsskap. Det kommer du göra via Korpens nya (!) egna system och kostar 100 kr. De löses per person och du gör detta via länken här som går till det nya systemet. Enkelt och snabbt genomfört. Följ bara stegen. Ditt valda träningskort löser du hos oss precis som vanligt. Har du en nyckeltag sedan innan, betalar du via swish eller bankgiro. Därefter kontaktar du korpenhede@gmail.com och anger vilket träningskort du valt att lösa. Mailadressen gäller även dig som vill börja träna hos oss och inte har någon nyckeltagg sedan innan. All info hittar du via vår hemsida. Tveka aldrig att kontakta oss om du är nyfiken. Vi hjälper dig mer än gärna igång med din träning - på dina villkor. Allt för ett bättre välmående och en härligare vardag. Vid frågor maila till korpenhede@gmail.com, eller kontakta Kajsa Thunell 0703051234.


Foto och text: Kajsa Thunell, Korpen Hede

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page