top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Efterlysning: arbete i området


Lina Lunnehed, är 20 år och bor i Hede. Hon söker just nu arbete och berättar lite här nedan om sig själv:


2020 tog jag studenten från det samhällsvetenskapliga programmet på Härjedalens Gymnasium. Efter utbildningen har jag jobbat lite extra på en städfirma samt vikarierat på Sonfjällsskolans fritids och inom hemtjänsten i Hede. I vintras sökte jag socionomprogrammet, men då jag hamnat på reservplats söker jag nu efter ett jobb i Hede -och Vemdalsområdet. Jag eftertraktar i första hand en tillsvidareanställning eller vikariat, men är också öppen för andra jobb. För att tillägga är det inget speciellt arbetsområde jag ser mig jobba med, så tveka inte att höra av dig!  För att beskriva mig själv är jag nyfiken och villig att lära mig nya saker. Jag får höra att jag är trevlig, lättsam att jobba med, samarbetsvillig, positiv, och empatisk. Som ovan nämnt har jag jobbat i vården och fick då berättat av både vårdtagare och arbetskollegor att jag är omtyckt, vilket var väldigt roligt att höra.  Jag pratar flytande engelska, jag är noga med mina arbetsuppgifter, jag är ansvarstagande och jag jobbar bra både självständigt och med andra. Jag innehar B-körkort.  Några av mina intressen är språk, umgås med vänner, laga mat, baka och vara ute i naturen.  Dela gärna inlägget, och kontakta gärna mig angående frågor och funderingar, så hoppas jag på ett gott samarbete!


Kontakta Lina Larsson Lunnehed Tel.nr 072-747 10 14 Text & bild: Lina Larsson Lunnehed

Comments


bottom of page