Ellinor på Jönnbua tipsar gärna!


I dessa pandemi-tider, när man inte kan träffa dem man vill, hur som helst, när man vill., vore det inte trevligt då att överraska och muntra upp någon man tycker om med en liten present?


Man kan ju faktiskt till exempel bara ställa en liten påse på trappen, eller stoppa i brevlådan och höra av sig med ett sms med några korta rader " Hej, kika utanför din dörr. Det är nått till dig där". Bor den man vill överraska lite längre bort kan man ju alltid använda sig av vanlig postgång.

På Jönnbua i Hede har Ellinor gjort så mysigt utanför butiken, så välkomnande! Kliver man sedan in i butiken har hon en massa olika tips på passande presenter i varierande prisklasser.

Det kan ju vara en vacker vedkasse, en omtänksam reflexsele så man går säkert i vintermörkret, ett nytt våffeljärn för att laga mat utomhus, en rolig iskula till fredagsdrinken eller en maffig muurikka för att se fram emot kommande middagar tillsammans, när allt är lite mer som vanligt igen.

Och hörrni, det kan ju till och med vara så att vi behöver en present till Oss själva med, för att muntra upp!


Text & bild: Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Vårterminens schema 2021

▪️MÅNDAG 18.00 Stark med Ekan • Helén (👆🏼 Passet kommer även att livesändas) 19.15 Spinning medel •Josefin ▪️TISDAG 18.00 Dance workout / Gravity Flow •Laura 19.15 Skivstång (OBS - startar vecka 5)

TIDIGARE

INLÄGG 

Adress:

Hedeinfo

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

bankgiro: 5414-1650

Swish: 070-7379740 - märk Hedeinfo

Innehar F-skatt

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740