top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Emelie Frånlund


Skriven av Rosita Persson 3 februari 2012


2003 flyttade Emelie Frånlund som 16-åring från den lilla byn Hede till Sundsvall, för att utbilda mig till Frisör. Började på en gymnasieskola som heter John Bauer. Läste där en treåring IT-inriktad frisörutbildning. Fast under åren kom jag fram till att det var inte riktigt det jag ville hålla på med. Men beslutade mig ändå för att fullfölja studierna. Så 2006 tog jag den efterlängtade studenten och började därefter arbeta på butikskedjan Lindex, men fick sedan chansen att utbilda mig inom Nordea och började jobba där inom Kundservicen. Vintern 2007 ville jag ta ett litet break från arbetslivet och fundera på vad jag ville göra. Så jag sa upp mig från banken, och fick då chansen om att vara med på ett äventyr som jag aldrig kommer att ångra! Träffade många nya trevliga och härliga människor från Sveriges alla kanter. Fick prova på en massa grejer jag tidigare aldrig gjort och som jag heller inte själv hade valt att göra på egen hand. Så vinter 2007 för mig är ett minne för livet! Idag jobbar jag på ett Bemanningsföretag som heter Adecco här i Sundsvall, där jag just för tillfället sitter i växeln och receptionen på Länstyrelsen i Härnösand. Där trvis jag kanon bra! Bor i en liten etta ute i Timrå, men funderar kanske nu på att skaffa en större lägenhet inne i stan. På fritiden umgås jag med mina vänner och med pojkvännen Joel.

Sen så ska jag ju inte sticka under stolen med att det blir en och annan utgång för att svänga sina lurviga och rocka loss lite grann tillsammans men mina nära och kära!  Over and Out! / Emelie Frånlund

Comments


bottom of page