top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Emmas Zonterapi & hälsa - Korpenhuset!


Emma Ärfström är nu färdigutbildad och diplomerad zonterapeut & reflexolog. Hon har flyttat in i en lokal med sin verksamhet i Korpenhuset, Hede. Diplomet står på ett litet vackert bord tillsammans med en bricka med söta små glas och en tillbringare med vatten. Rummet är väldigt rofyllt inrett och Emmas händer trycker, knådar och hittar olika ömmande punkter på mina fötter. Jag känner hur hela jag slappnar av. Det är inte första gången jag besöker Emma, utan jag har precis som många andra tagit elevbehandlingar av Emma, under sin utbildningstid.


Emma tipsar varm om ansiktszonterapi, som är en mycket avstressande behandling där man kan nå andra delar av kroppen, motför fötterna. Men hela kroppen finns även representerad i ansiktet, såsom fötterna men även på örat. Emma hoppas inom kort även kunna erbjuda öronakupunktur. Genom nålarna kan man förstärka den övriga behandlingen. Där krävs det ett separat tillstånd från kommunen, eftersom hon handhar nålar.

Vanligaste problemen som många av kunderna har är rygg och nacke eller mage och tarm. Många har dessutom problem med sina hormoner, kanske oftast utan att veta om det.

-Det kan påverkas av om man är stressad, att man äter lite sämre mat med till exempel mycket socker, eller att livsmedlen innehåller kemikalier eller bekämpningsmedel, berättar Emma medans hon trycker vidare på mina fötter.

Emma har för avsikt att arbeta i Korpenhuset under två dagar per vecka. Tiderna finns att boka via facebooksidan eller bokadirekt.


Ett litet tips! Man kan använda sitt friskvårdsbidrag från sitt arbete, för zonterapi! Emmas behandling är verkligen något som jag rekommenderar starkt.

Lyckat till Emma!


Foto: Hedeinfo

Text: Hedeinfo

Comentarios


bottom of page