top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

En härlig skolavslutningsdag i Hede

Med en klarblå himmel och runt 30 grader firade vi igår skolavslutningen för Sonfjällsskolans elever traditionsenligt på Hede hembygdsgård.


Alla barnen samlades på skolgården tillsammans med sina lärare och gick sedan i ett gemensamt tåg till hembygdsgården där familjer, släktingar och vänner väntade. Ni kan se ett filmklipp här ovanför från intågandet.


Flera av klasserna på låg- och mellanstadiet bjöd på fina sommarvisor och man kunde tydligt se en stolthet i flera barns blickar men även förväntnigarna på sommarlovet och vad de skulle ha att ge.


Som vanligt hade lärarna skrivit verser till 9:ans examenselever, som mentorerna läste upp vid betygsutdelningen. Och även en rad stipendier gavs ut och presenteras i ett annat inlägg inom kort.


Rektorn Agneta Ljungsparr avtackades då hon går i pension. Vi passar härmed på att tacka för alla år honbarbetat i Hede och önskan om att njuta av ledigheten!

Vi fick även en kort presentation av Sonfjällsskolans nya rektor Irja Carlsson som vi hälsar varmt välkommen och lycka till!


Efteråt hade 8an dukat upp en fantastisk fikabuffe i ett av tälten som hembygdsförening lånade ut.


På kvällen bjöds ungdomarna in till UG-kväll, där ungdomsgården i samverkan med Hedebygdens församling hade planerat en mysig start på sommarlovet med hamburgare och kubbturnering!

Ett superfint initiativ av Linnea, Pelle, Ylva och Rune.

Mycket uppskattat av ungdomarna och även oss föräldrar!


Ha ett riktigt fint sommarlov nu alla barn och ungdomar i Sonfjällsbygden!


Comentários


bottom of page