top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Ett gäng hjältar!

Skriven av Rosita Persson 29 juli 2018

Gick förbi ett gäng hjältar i tisdags och frågade om de ville ställa upp på bild. Självklart var svaret från Urban Bergman, Mikael Åslund, Per Sundeberg, Sissel Uglem, Jim Persson, Hans Persson, Peter Persson, Jörgen Thunell, Pelle Åström och Gustav Backman. Dålig bild men gänget var otåligt.

Räddningstjänsten betonar vikten av att allmänheten följer länsstyrelsen eldningsförbud.

Om du är intresserad av att hjälpa andra människor och vill arbeta för ett tryggare samhälle – då kanske uppdraget som brandman är något för dig. Här kan du göra en intresseanmälan.

Jag ringde kommunen på eget bevåg den 18 juli för att jag kände att jag också ville hjälpa till på något sätt och fick ett swishnummer där vi kan sätta in en valfri summa som går till förnödenheter. Pengarna hanteras av Eva-Lotta Lundin på Frivilliga resursgruppen, Sveg. Numret är 072-220 88 20 (Helena Bredesen) och du behöver inte märka det. I onsdags hade vi har fått in ca 210 000 kronor och Helena Bredesen skrev på mejlen:

Tyvärr kan jag just nu inte ge en exakt summa på utgifter men uppskattar det till ca 45-50 000 kronor som gått till plåster, mat, ingredienser till bak, kläder, telefonkort, soppor, osv. Utifrån de önskemål som kommer in och vad behovet är. Dessutom oerhört uppskattat av alla våra kämpar.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page