top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Eva är NyföretagarCentrums nya ansikte i Härjedalen


NyföretagarCentrum har nu en ny rådgivare i Härjedalen: Eva Eriksson som arbetar på Hede Företagargrupp som verksamhetsansvarig.

-Eva är en klippa med bred erfarenhet. Vi är otroligt glada att vi har henne i vår verksamhet och även kan presentera henne även som rådgivare för NyföretagarCentrum i Härjedalen, säger Olivia Söderlund som är ordförande i Hede Företagargrupp.


NyföretagarCentrum Jämtland Härjedalen presenterar Eva via deras facebook:

"Vi hälsar Eva Eriksson välkommen till vårt team. Hon är ny rådgivare hos oss för Härjedalens kommun. Eva bor i Hede och har lång erfarenhet från olika ledande befattningar inom hotell- och restaurangbranschen men även träindustrin. Som mest ansvarade hon för hela 10 heltidsanställda, 70 säsongsanställda plus extrapersonal.

Idag är hon Verksamhetsansvarig på Hede Företagargrupp som bland annat driver Hede Camping, Hede Turistbyrå och stugförmedlingen Boka Härjedalen.

Eva trivs i natursköna Härjedalen och det blir många, långa promenader med hundarna."


Ska du starta eget? Välkommen! Till Nyföretagarcentrum Jämtland kan du vända dig om du planerar att starta eget företag eller nyligen har gjort det. Här får du hjälp med att gå igenom din affärsidé, formulera en affärsplan, göra en första budget, hitta rätt kontakter och etablera företaget. Våra erfarna rådgivare erbjuder individuell, kostnadsfri och affärsmässig rådgivning.

Läs mer:


Om man går i tankarna att starta eget är ett första steg att kontakta NyföretagarCentrum för att boka in en kostnadsfri rådgivning!


Text och bilder: NyföretagarCentrum & Hedeinfo

Comments


bottom of page