top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Flytta in hos Härjegårdar i Hede och få Nykundsrabatt


Under perioden 1 juni till 31 oktober 2021 erbjuder Härjegårdag nya kunder en rabatt på månadshyran med 10% om du hyr en lägenhet i Hede. Rabatten gäller under 1 års tid och är 10% på aktuell lägenhetshyra den månad du flyttar in.

Se vissa av de lediga lägenheterna på sidan: Lediga lägenheter Det kan finnas fler lediga objekt, men som just nu är utskickade för erbjudande till dem som står i bostads-kön och därför tillfälligt bortplockade från hemsidan. Du kan därför också ta direktkontakt med uthyrningen på telefon 0680 - 169 60 mellan kl. 09.00 – 12.00.

Villkor för rabatten: Nykundsrabatten gäller för avtal med inflyttningsdatum från och med 1 juni. Rabatten ligger med ett fast avdrag under 12 månader. Erbjudandet gäller ej vid byte av lägenhet eller vid överlåtelse. Utan nya kunder till Härjegårdar. Erbjudandet gäller i alla bostadsområden i Hede dock ej lägenheter för elevbostäder eller SÄBO- och demenslägenheter, då dessa omfattas av ett redan tecknat blockförhyrningsavtal. Rabatten gäller för privatpersoner som tecknar avtal, inte för företag.

Och ni som flyttar hit från annan ort, passa på att folkbokföra er här före 1 november, så skattepengarna går till Härjedalen. Varmt välkomna!


Text: info hämtad från www.harjegårdar.se

Bild: Hedeinfo.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page