top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Galalunch & prisutdelning på Wemer


På fredagens lunch på Wemer Restaurang & Konferens i Hede korades Guldstjärnan i kategorierna Årets serviceföretag & Årets serviceperson i Härjedalens kommun.


Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad & ett vänligt bemötande.

Guldstjärnan arrangeras av samtliga kommuner i länet, länsstyrelsen, JHT mfl. Arrangörerna menar att gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo och verka i.


Röstning har skett på kommunens hemsida. Engagemanget har i år varit extra

stort. Nästan dubbelt så många röster har lämnats jämfört med föregående år.

Detta år är siffran 3 255st jämfört med 1700 röster för 2019.

Årets serviceperson Härjedalens kommun 2020:


Ulrica Johansson

Motivering: Med service som ledord ger Ulrica på Motor & Fritid i Funäsdalen kunderna tips & råd även utöver butikens sortiment. En glad tjej med glimten i ögat med ett bemötande man inte glömmer. En tillgång för området.


Årets serviceföretag Härjedalens kommun 2020:


Restaurang Husky, Vemdalen

Motivering: Restaurangen i Vemdalen som vi aldrig skulle kunna vara utan. Så bra, trevlig personal & grymma kockar. Varierande utbud på mat & dryck, aktiviteter som bowling, biljard & pil. Ordnar temakvällar, trubadurkvällar, quiz & en massa annat kul. Ägaren ”Ovas” har verkligen satsat på denna restaurang. Det älskas av bybor & besökare.


Vinnarna går nu vidare till länsfinalen i januari 2021. Utnämningen brukar ske


Sigrid Strands fond för kvinnliga uppfinnare i Jämtlands län Sara Carlemår (på länk via Skype)

2020 års stipendium, 30 000 kr för produktutveckling avseende:


GLOW 4 equality

Motivering:

Bolaget GLOW 4 equality AB presenterar en social innovation och business start up med en tjänst som globalt bidrar till jämställdhet för kvinnors egenmakt. Kärnerbjudandet är professionell gruppcoachning online. Det kostnadsfria coaching-programmet förbättrar varje kvinnas förmåga att stärka andra. Programmets ämnen kopplas till delmål inom Agenda2030 mål #5.

Styrelsen anser att tjänsten har ett innovativt anslag med metoden samt att finansieringen inte ligger på deltagaren utan kommer från andra samhällsintressenter.

Tjänsten går i linje med stadgarna och tolkningen av Sigrids vilja för stipendiet. Innovationen utvecklar företaget samt placerar Jämtland på kartan inom detta ämna.


Sigrid Strands fond för kvinnliga uppfinnare i Jämtlands län Hederspriset:


Den hjälpande handen

Anette Tandberg, ICC coach

Motivering: För att ge god hjälp till Sara Carlemår, mottagare av stipendium år 2020 ur Sigrid Strands fond för kvinnliga uppfinnare.


Årets Företagare

Företagarna i Härjedalens pris 2020:


Larsson i Tännäs AB

Motiveringen: Den lilla firman som löser det stora problemet.

Ett företag som gör allt mellan himmel och jord. Inget jobb är för litet eller för stort, då man har samarbetspartners i alla möjliga branscher. Stöter man på problem löser man dom enkelt och smidigt.


Hållbarhetsinspiratör i Härjedalen 2020:

Utdelas av Länsförsäkringar Jämtland tillsammans med Härjedalens kommun


Destination Vemdalen AB

Motiveringen: För att ni samlar näringslivet och hållbarhetsfrågorna, initierar och motiverar till affärsdrivande kopplingar som gynnar såväl enskilda företag som destinationen och hela regionen!Stort grattis till samtliga oavsett om ni kom på första eller andra plats! Ni är inspiration för oss alla!


Text: Härjedalens kommun & Hedeinfo

Bilder: Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page