Gråt inga tårar - ny version!


Pontus Frisk har gjort en ny version tillsammans med Jessica Bohlin av "Gråt inga tårar" som Åke Hallgren har gjort originalet till. Pontus fick tillåtelse av Åke att göra om den lite.

Gå in här och lyssna direkt.


Pontus skriver:

"Jag fick feeling att damma av denna ikoniska klassiker! Jag växte upp med den som alla andra i Hede eftersom det var den enda skivan som radio Jämtland verkade ha i arkivet när jag växte upp. Fin låt som rymmer mycket mera känslor än man tror. Trots att det bara finns en vers. Den här gången så får den äntligen sin rätta text som dom flesta sjungit fel i alla år så det känns extra roligt! Jessica sjunger den så fint och på sitt vis. Jag frågade Åke om vi fick göra om den lite grann och det fick vi och det vill jag tacka för! Hoppas fler än oss gillar den här versionen! Kram och sköt om er i dessa tider."


Åke Hallgren var medlem i de numera kultförklarade bandet Pippis skrev originalet på en kafferast, när de repade på GT-lokalen i Hedeviken inför en skivinspelning. De övriga i gänget for till Hede för att fika men Åke stannade kvar och tog fram en