top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Grattis! Decemberbilden är korad!


Decembers fototävling "Månadens bild av Sonfjället" lockade 10 stycken att skicka in bilder av vårt fantastiska Sonfjället! Varmt tack till alla bidrag! Rösterna är ihopräknade och denna gång gratulerar vi bild nummer 2 som fotades av Luttan Wallström Bergström. Hennes bild får vara med som representant för denna månad i tävlingen "Årets bild av Sonfjället".

Bilderna för respektive månad finns att se under fliken månadens bild på hemsidan.


Nu när hela året har gått, har jag sammanställt alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga och röstningen pågår fram till 15 januari kl 23:59. För att komma till röstningen, klicka här.


Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Strax kör en ny omgång med fototävling igång, men med ett nytt tema, så håll utkik!


Text: Hedeinfo

Bild: Luttan Wallström Bergström

Comments


bottom of page