top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Grattis! Månadens bild blev..


Juni månads fototävling av "Min bild av Sonfjällsbygden" hade 9 stycken bilder att rösta på av vad just man förknippar med Sonfjällsbygden!

Månadens vinnare är Bertil Andersson! Bilden är taget längs den så kallade "promillevägen" mellan Hede och Hedeviken vid Stortjônna. En spegelblank tjärn! Underbart!

Stort grattis, Bertil! Det här var den bilden som fick flest röster och får vara representant för denna månad i tävlingen vid årets slut där vi korar "Min bild av Sonfjällsbygden". Tack alla er andra som har skickat in foton och alla er som har röstat!


En av bilderna som slank igenom min kontroll var inte fotat under juni månad, vilket reglerna säger att de ska vara. Denna bild hade allt för mycket snö, vilket några läsare uppmärksammade mig om. Det tackar jag för! Den bilden var alltså inte med i omröstningen.


När hela året 2021 har gått sammanställer jag alltså alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets min bild av Sonfjällsbygden". Vinst för årets bild: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "min bild av Sonfjällsbygden" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer inte att anges, om ni inte meddelat annat.


Du vet väl om att du redan nu kan skicka in bilder för juli månads tävling till redaktion.hedeinfo@gmail.com.Text: Hedeinfo

Bild: Bertil Andersson

Commenti


bottom of page