top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Grattis! Månadens bild blev..Juli månads fototävling av "Min bild av Sonfjällsbygden" hade 10 stycken bilder att rösta på av vad just man förknippar med Sonfjällsbygden!

Månadens vinnare är ingen mindre än Rosita Persson!


Stort grattis! Det här var den bilden som fick flest röster och får vara representant för denna månad i tävlingen vid årets slut där vi korar "Min bild av Sonfjällsbygden". Tack alla er andra som har skickat in foton och alla er som har röstat!


När hela året 2021 har gått sammanställer jag alltså alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets min bild av Sonfjällsbygden". Vinst för årets bild: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "min bild av Sonfjällsbygden" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer inte att anges, om ni inte meddelat annat.


Du vet väl om att du redan nu kan skicka in bilder för nästa månads tävling till redaktion.hedeinfo@gmail.com.Text: Hedeinfo

Bild: Rosita Persson

Σχόλια


bottom of page