top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Grilla korv & umgås -Välkomst-teamet i Halvfari ikväll!


Ikväll, onsdag 15 september klockan 18 är brasan igång vid Halvfari.

-Ta med lite korv så träffas vi och umgås helt enkelt!


Initiativet kommer från Välkomst-teamet i Sonfjällsbygden, ett gäng människor som brinner för bygden, för inflyttning och att alla ska känna sig hemma!

De kan ju finnas frågor eller man vill helt enkelt bara träffa andra som bor här och knyta nya kontakter.

-Ingen fråga är för dum, hälsar gänget.


Man behöver absolut inte vara "nyligen nyinflyttad" för att dyka upp. De här träffarna är till för alla, oavsett om man har bott här i 2 dagar, 12 år eller hela sitt liv.

Eller man kanske drömmer om och hoppas kunna flytta hit under den närmaste tiden, när boende och jobb löst sig. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter!

I veckan som gick skickades det ut ett litet brev till dem som blivit skrivna i Sonfjällsbygden under det första halvåret av 2021 och som inte har haft tillfälle att komma till de tidigare gånger som Välkomst-teamet i Sonfjällsbygden har varit med på olika event, såsom Hedemässan och Marknaden på Hede Hembygdsgård.

Här skrevs det även med att träffen skulle ske ikväll.

Detta utskick har gjorts enligt listor från Härjedalens kommun om vilka som skrivit sig här. Ett utskick per hushåll. Det resulterade i 17 hushåll mellan 1 jan - 30 juni. Tanken är att listorna uppdateras kvartalsvis och att man snabbare kan komma i kontakt. Ser eller vet ni om någon nyinflyttad så tipsa gärna eller varför inte ta med dem ikväll!!

-Välkommen till en mycket spontan och trevlig kväll! Jag hoppas innerligt att vi ses!


Text och bilder: Olivia på Hedeinfo


Comments


bottom of page