top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Dra sitt strå till stacken..


Det hamstras och bunkras i hela Sverige av alla möjliga konstiga varor. Många gör nog helt enkelt bara som alla andra gör och det kan jag förstå. Man är osäker var det här hela innebär med läget som råder i Sverige och världen just nu. Och orolig hur det här hela ska fortsätta.


Fler som är orolig är våra företagare, och för min del vurmar jag nog kanske mest för våra lokala handlare, restauranger, caféer och andra företag här i vårt området. Många av dem har just nu har en mycket kännbar minskning i sin omsättning. Kostnaderna kvarstår men intäkterna lyser många gånger med sin frånvaro. Man känner som företagare en oro för hur länge det hela ska pågå och hur länge klarar sig just mitt företag i den här krisen.


Jag ska i alla fall dra mitt strå till stacken att gynna våra fantastiska företagare nu, för det är nu jag kan göra skillnad för dem och visa att jag vill att du blir kvar! Jag behöver nog nått extra fint på bordet idag, en smarrig hämtmat, måla klart den där väggen och nog fattas det en handtag nånstans. Är du också med på det?


Text och bild: Hedeinfo

Comments


bottom of page