top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Härjedalshubben i Hede har öppnat!


I torsdags slogs dörrarna upp och alla välkomnades in till Öppet Hus i de omgjorda lokalerna som Steelex tidigare huserade i. Steelex kontor har flyttat in på andra sidan huset där Tina och Hans har fått nya fina kontor. Dagen började med företagarfrukost som Härjedalens kommuns näringslivsavdelningen

bjöd in till. 25 personer anslöt sig och deltog. Senare under dagen var det Öppet hus för allmänheten som lockade runt hundra personer. Då blev det bubbel och mingel. Steelexgroup passade på att visa senaste nyheten från ett annat bolag i koncernen Nordic Heater och även en alldeles ny produkt.

Härjedalshubben är en satsning som Thomas Melin, som äger Steelex och även fastigheten har valt att göra tillsammans med Olivia Söderlund. Att skapa bekväma och funktionella kontorsplatser och mötesplatser ligger helt rätt i tiden med tanke på efterfrågan som skapats under pandemin.

-Med att skapa dessa lokaler hoppas vi ska kunna ge fler möjlighet att arbeta eller studera i en härlig miljö, med bra uppkoppling i bra lokaler. Ett mervärde för både medarbetaren och företaget. Det är väl fint att kunna erbjuda det här i sitt företag? menar Olivia.


Intresset av att vara, bo och verka i Härjedalen har ökat. Företag börjar kika på att etablera sig här och vissa företag vill finnas på fler ställen i vårt avlånga land och kan ha som en liten filial till sitt kontor här i fjällvärlden.

-Vi vill ju kunna bidra och skapa möjligheter för detta.

På Härjedalshubben finns idag 9 olika arbetsrum med mellan en och upp till 5 arbetsplatser i varje rum. Här har vi inrett med höj och sänkbara skrivbord och bekväma stolar, bra belysning och dessutom har rummen stora och luftiga med rejäla fönster. Självklart med fiber.

Materialen går i trä, sten och stål. Färgerna går mycket i blått och grått, med vissa inslag av varm röd färg till exempel i entrén.

-Vi vill att man ska känna ett välkomnande, ett lugn redan när man kliver in i entrén och jag tror vi har lyckats med det.

Några rum går i de gula eller orangefärgade tonerna, som sommarens sol eller höstens sprakande färger. Tavlorna på väggarna är med lokala motiv - Härjedalsmotiv.

I den öppna hubben kan man helt enkelt sätta sig vid det höga bordet, ställa upp datorn och börja jobba. Passar perfekt för den som utan problem vill ha lite liv och rörelse runt. Eller som slinker in "ibland" på hubben. Vill man hellre sitta i lite lugn och ro, bokar man ett rum. Antigen genom att dela med någon annan eller så bokar man upp ett helt rum för sig själv.


I husets hjärta - köket njuter vi tillsammans av nybryggt kaffe, fikar och har kollegor att prata med, oavsett bransch. Intill ligger en rejäl konferenslokal med teknisk utrustning och en härlig soffhörna att hänga I som är bokningsbar för både våra hubbare men även för andra. Ska man ha möte hos oss, går de utmärkt att boka till mötesfika.


Den 16 december kör vi lite GlöggMysKväll vid Härjedalshubben. Tänder lite eldar, minglar och såklart visar upp Härjedalshubben. Alla är varmt välkomna. Mer info kommer via Hedeinfo.


Mer info och bokningar: www.harjedalshubben.se

Även instagram & Facebook


Text

Text o bilder: Olivia Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page