top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Höstnyhet! Två nya pass på Korpen i Hede!

From vecka 39 så kommer Korpen Hede starta upp med två nya gruppträningspass:


Stark senior är riktad till våra äldre & mogna i vår vackra by. Man som kvinna!

Men även om man inte hunnit blivit senior utan kanske vill passa på att ta ut sin friskvårdstimme eller likanande så passar detta gruppträningspass.

Medelgympan är inspirerat från Friskis & Svettis då Korpen Hedes egna Lena Lövqvist är en gammal Friskis & Svettis-instruktör. Förutom det är även Lena Fysio och jobbar på Fjällhälsan i Hede.


TISDAGAR Medel Gympa kl 17.15

ONSDAGAR Stark Senior kl 11.00


Beskrivning om passen:

SENIORTRÄNING

passar dig som känner att du har fått lite livserfarenhet och vill träna i glada vänners gäng. Vi fokuserar på att röra oss till härlig musik och ha kul. Passet innehåller styrka, rörlighet, balans, koordination och konditionsträning. Kom som du är och gör det du klarar av och det som känns bra. Vi anpassar och hjälper gärna till så att alla kan vara med oavsett träningserfarenhet eller träningsnivå.


MEDELGYMPA

På detta pass tränar vi tillsammans till härliga låtar som du kan sjunga med i och får energi av! Enkel men svängig konditionsträning, styrkeövningar med kroppen som redskap och mjuk rörlighetsträning.

Ett pass med rörelseglädje där alla kan (man som kvinna) vara med och jobba efter sin förmåga. Är nån övning för lätt eller för svår kan ledaren visa alternativa enklare eller mer utmanande rörelser.Hur gör jag för att medverka:

Kom till korpenhuset 15min innan passet startar så tar Lena emot dig och ger dig vidare information.

Kom och prova båda passen gratis första gången.

Ta med en vän!

Mer information hittar du via hemsidan:


Comments


bottom of page