top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Haft egen häst sen hon var 12 år

Skriven av Hedeinfo 21 mars 2019

Sanna Jonasson Cedborger är född 1968 och kommer från Stora Sundby i Södermanland. Hon gick barn och ungdomslinjen på gymnasiet i 2 år. 1988 for sanna till USA, Washington DC och jobbade som barnflicka för en Svensk diplomatfamilj i 2 år. Träffade Janne 1989 som hon har döttrarna Matilda och Michaela med. 1990 jobbade Sanna en sväng på barnhabiliteringen i Eskilstuna som sjukgymnastbiträde. Sen blev det kontorsjobb på Jannes ICA-butik samt på postdelen.


1996-04 jobbade sanna som apoteksassistent på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Sen tyckte båda att det var dags att byta miljö och flyttade in på Floda gård i Vemdalen. Sanna har varit på Vemdalsskalet från det hon var liten och 1990 köpte föräldrarna en stuga på Storhogna. Hon fick jobb på Skistar och började jobba säsong som synare och fick sen en året runt anställning på bokningen där hon jobbade till 2015. Hon har även jobbat på ICA:s Lilla Café, Biblioteket och på Sonfjällsskolan innan det nuvarande jobbet på Herabs kontor.


2006 träffade hon Stefan Jonasson i en hästhage i Hedeviken där hon hade sin häst. Sanna har haft egen häst sen hon var 12 år och tävlat både i hoppning, galopp och fälttävlan. 2007 flyttade hon in hos Stefan och 2 år senare kom sonen Svante. Hennes intressen är familjen, hästen och den nyinköpta husvagnen.

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page