top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Handelsbanken Hede 100 år

Skriven av Rosita Persson 16 november 2016

Gänget som jobbat/jobbat i Hede: Mattias Sundt, Lars Eric Jonsson, Eivor Pettersson, Ingela Olsson, Ingrid Bergström, Gunilla Bäckius, Gunhild Claesson, Richard Grubb, Maria Wallin-Larsson och Thomas Olsson

Daniel Bäck-Ekqvist, Jonny Gradin, Inger och Esbjörn Hellström 

Fredagen den 11 november fyllde Handelsbanken i Hede 100 år. De hade bullat upp med massor av gofika och många var de som njöt av varmt kaffe och tårta i det kyliga vädret. Själv slank jag in på min lunch och frågade några fikagäster hur länge de varit kunder på Handelsbanken.

Daniel blev kund för 6 år sen då Handelsbanken var den enda banken som hanterade kontanter. Jonny bytte 2011 då han fick lägre ränta här.  När Inger startade sin frisörsalong i slutet på 70-talet så valde hon Handelsbanken. Maken Esbjörn bytte bank 1991 när äldsta sonen inte fick låna några pengar när han skulle göra ett större köp. 

Jag frågade Mattias och Maria vad de tror om varför just Handelsbanken är kvar i byn. Vi tror på att ha kontoren kvar för att jobba nära kunderna. Handelsbanken har lägst kostnader och vi kan ta stora beslut direkt på plats. GRATTIS önskar jag som varit kund i hela mitt liv.

Comments


bottom of page