top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede Blomsterhandel byter ägare i årsskiftet! Nyöppning 5/1.

Hede Blomsterhandel byter ägare i årsskiftet! Därför kommer butiken att hålla stängt ett par dagar, men vi räknar med att slå upp portarna igen fredag den 5 januari, på trettondagsafton.


Rebecka Aldén som drivit butiken de senaste 1.5 året la under hösten ut butiken till försäljning och det dröjde inte förrän hon fick napp. Även om vi valt att vara lite "hemlighetsfulla" och inte gått ut och skyltat med nyheten kom vi rätt snabbt överens.


De nya ägarna är jag, Olivia Söderlund tillsammans med min sambo. Ja, mig känner ni igen från bland annat Hedeinfo.se men även några "andra kepsar". Några av dem har jag lagt bort i och med denna satsning. Men Hedeinfo.se kommer jag fortsätta att driva vid sidan av.


Född och uppvuxen som "Ica-handlarens dotter" i Sandviken, utbildade jag mig inom turisthotell i Hede och har sedan jobbat med service och människor på olika vis. Jag har drivit egen butik men även varit butikschef i flera år. Erfarenhet inom blommor och dekoration fick jag under mina år utomlands där jag jobbade på en bröllopsrestaurang med dekorationer och blomster. Dessutom har jag under hösten genomgått en utbildning.


Butiken kommer vi fortsätta driva på liknande sätt som tidigare ägare med både snittblommor, krukväxter, grupper, uteväxter mm. Men även med några tillskott och nyheter som kommer vart efter! Vi är även i fortsättningen ett Interflora-ombud och utför blommogram, och tar emot beställningar till livets olika skeden till exempel;

  • födelse & dop

  • konfirmation

  • examen & student

  • jubileum & högtidsdagar

  • förlovning & bröllop

  • Kondoleans & begravningar


Rebecka kommer ta sig an nya utmaningar men ni kanske hittar igen henne även i butiken framöver 😉

Vi uppskattar alla hur hon utvecklat och lyft butiken och verksamheten under sin tid. Vi skickar med förrutom tack, även varma lyckönskningar till Rebecka.


Håll utkik efter kommande annons!

Det blir några finfina öppningserbjudanden i butiken!


Gott nytt år, passar vi på att önska er alla!


Comments


bottom of page