top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede - inte bara semester, utan vårt andra hem!

En gång per år åker vi "hem". Den finaste perioden under hela året tillbringar vi i Hede tillsammans med vänner, som genom åren har blivit som vår familj.


1995 åkte Andre för första gången till Härjedalen på en fiskesemester. Han lärde då känna Micke Dahl och hans familj - en vänskap som än i dag består! 2002 planerade Andre och jag vår första gemensamma semester. Vi åkte till Hede och jag föll direkt för hela området. Sedan dess finns det inget annat semestermål för våran del!Vi har under årens lopp fått vara med på ankrace, fiskat, plockat svamp och har upplevt alla årstider i Sverige. Vi har åkt skoter, varit med och pimplat, haft otaliga punkteringar, upplevt norrsken och lärt känna så många fina människor i byn!

Vi har blivit introducerade i den fantastiska matkulturen Surströmming på riktigt och jag har sedan dess älskat de! Så pass mycket så att vi näst intill varje år deltar på Peter´s surströmmingsfest utanför Ica Supermarket. Och som ni ser på bilden här nedan blev vi till och med omnämnda i Tidningen Härjedalen!


Alla bemöter oss alltid så vänligt här i Hede, och våra vänner (Micke, Birgitta, Kurt, Tobbe, Natasja, Andreas, Isabell, William, Stefan, Erica med flera) ger oss alltid den känslan att vi kommer "hem". Vi vill tacka alla så hjärtligt för de 25 åren (Andre) und 18 åren (Steffi) som ni har bemött oss med sådan gästfrihet! Vi är väldigt glada över att vi har hittat den här fantastiska byn och att vi varje år kan få spendera gemensam tid med er allesammans! Tack!

Text och bilder: Stefanie + Andre Lohmann - Tyskland -

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page