top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede Kött AB satsar & bygger nytt!


I onsdags meddelades en mycket trevlig nyhet via Hede Kött &, Charks facebook sida! De hade fått besked om att ha blivit beviljade ett stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling. Tänk vilken julklapp för hela bygden!

-Detta är något som vi har jobbat otroligt hårt med under en ganska lång tid, och det känns otroligt kul att kunna vidareutveckla verksamheten då vi helt enkelt vuxit ur våra nuvarande lokaler, berättar de via inlägget.

Samtliga ritningar är på plats och bygglovet ligger hos kommunen, så till våren hoppas de kunna sätta spaden i marken och påbörja bygger som kommer att bli 430m2 - helt nya lokaler beläget i Hede!


-Detta är en otroligt stor satsning i våra mått mätta och en satsning som vi inte hade kunnat genomföra utan alla er fantastiska kunder som peppar och handlar stort som smått, TACK! låter de vidare meddela.


Nu kommer vi med stor spänning att följa denna otroliga satsning! Det finns en otroligt positiv anda bland företagen här i Hede och vi kan verkligen känna och se hur de brinner och tror på Hede. Senaste året bland annar av utbyggnaden av Möbelmästarna Härjedalen! Härligt! Stort grattis till stödet och varma lyckönskningar till gänget! //Olivia


Text & bild: info från Hede Kött och chark


Comentarios


bottom of page