top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede SK's skidbytardag på söndag!

Välkomna till Hede SK’s Skidbytardag 2023 och starten på en ny efterlängtad vinter!


Vintern närmar sig med stormsteg och det är dags att se över sin utrustning. På skidbytardagen kan du både sälja och köpa utrustning inför den kommande säsongen. Vi håller till i klubbhuset på Hede SK.


Vad kan säljas?

Skidor, stavar, pjäxor och hjälmar för såväl vuxna som barn och för såväl längdåkning som utförsåkning, skridskor, snowboards samt Hede SK-kläder/andra träningskläder som har kvar att ge.


Vill du sälja?

Du som säljare ansvarar själv över försäljningen av dina prylar. Bord finns att låna utan avgift på plats i klubbhuset. Dörrarna öppnas kl 10.00 för förberedelser. Meddela arrangörerna senast fredag den 27/10 om du planerar att sälja utrustning genom att skicka ett meddelade på Messenger till klubben eller smsa till Lina Kardin på 072-5659213. Detta för att kunna planera inför dagen!


Vill du handla?

Välkommen till Hede SK’s klubbhus mellan 11.00-14.00 söndag den 29/10-2023! ⛸️🎿⛷️🏂


Vill du prova på skidskytte?

Ledare kommer finnas på plats under dagen mellan 11.00-14.00 för de som vill prova på skidskytte. Passa på att testa! Det kanske inte är så lätt som det ser ut?

Kanske finns det någon förälder i byn med extra intresse för sporten? Hede SK söker ledare till klubben och tveka inte att höra av er för mer information!


Fika kommer att finnas till försäljning under dagen, där pengarna går till Hede SK’s fortsatta arbete med att sprida skidglädje i bygden!


Vi ses!


//Hede SK

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page