top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hede skoterklubb: Ny bro i Långå


Förra helgen fixade Rune Björns och Johan Thel, Hede Skoterklubb en ny bro vid Skansen i Långå.

Skoterklubben har i år åtgärdat och byggt flera nya broar bland annat vid Brovallstjärn, Övre Särvsjön och Kvarnån.


Kom ihåg att stötta Hede skoterklubb arbete med alla fina leder och arbeten som de här ovan, genom att vara medlem!


Medlem blir Du enklast genom att sätta in årsavgiften på vårt Bg konto: 252-8016, ange Ditt namn och Din adress på talongen. Till tidigare medlemmar skickas en inbetalningsavi ut årligen.

Årsavgiften gäller fram till nästa årsskifte, oavsett när på året den betalas in.

Medlemsavgiften för enskild medlem 200 kr. Det går även att köpa ett familjekort som gäller för 2 vuxna och för barn upp t.o.m. 16 år. Familjekortet kostar 300 kr. Ange vid betalning om Du vill ha familjekort och skriv också vilka övriga familjemedlemmar som avses och eventuella barns födelsedatum. Familjekort kan endast tecknas för familjemedlemmar bosatta på samma adress.


Hede Skoterklubb ett eget ledmärke. Det kostar 260 kr och säljs bl.a på mackarna och en del affärer i Hedeområdet. Det går även att beställa genom en insättning på vårt Bg nr, se nedan. Vår förhoppning är, i första hand, att de som inte är medlemmar men ändå åker på våra leder kan tänka sig att ge ett bidrag till lederna. Givetvis får även medlemmar som vill bidra med en extra slant till lederna köpa ledbevis.

Härjedalens snöskoterförening har beslutat att införa obligatoriska ledavgifter men klubben har ställt sig utanför det samarbetet.


Text: Hedeinfo samt från Hedeskoterklubb.se

Bild: Johan Thel

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page