top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hedeinfo byter ägare

Från och med i morgon den 1 december överlåter jag denna webb-sida till Olivia Söderlund som jag vet, kommer att sköta den med glans. Jag vill tacka mina läsare, annonsörer och skribenter för dessa 11 år och jag hoppas ni fortsätter vara lika givmilda med texter och bilder även i fortsättningen.

Som en liten sista önskan vill jag ni loggar in och lämnar ett ord eller 2 i kommentarsfältet så jag får se att det funkar. Ingen har gjort det sen jag bytte hemsida. Kramar Rosita Persson

*****************************************************************************************

Ja, det var en ära att få frågan av Rosita att ta över Hedeinfo! Jag tycker att Hedeinfo är viktigt för bygden, med lokala nyheter samt evenemang i krokarna. Hemsidan når ut till lokalbefolkning, turister, stugägare mfl och är till stor nytta för alla.

Antagligen kommer det bli några små grejer i början som blir lite "annorlunda". Jag ska göra mitt bästa och hoppas att Rosita kommer in och gästspelar ibland! Åter igen, tack för förtroendet // Olivia

2 Comments


Tack för den här tiden Rosita och lycka till Olivia!

Like

Gun Myhr
Gun Myhr
Nov 30, 2019

Lycka till Olivia, roligt att sidan lever vidare. Och TACK Rosita för att du tog över och har förvaltat och utvecklat hedeinfo.se så himla bra! Rosor till er i mängder. 💐💐💐

Like
bottom of page