top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hedemässan 2021 - planering är i full gång


Som många av oss vet valde de ansvariga för Hedemässan att ställa in fjolårets evenemang, detta på grund av pandemin och restriktionerna som rådde. Den populära jakt och fritidsmässan lockar tusentals att komma till Hede under en dag då det är både mässa samt en älghundsutställning. Mässan brukar gå att stapeln vart fjärde år, men tack vare att älghundsutställningen kunde skjutas fram ett år har nu Hede chansen att genomföra evenemanget i år i stället, lördag den 24 juli som start Hede Byfest.


Detta såklart under förutsättning att:

* Restriktioner för folksamlingar lättar.

* Intresse finns hos er utställare och sponsorer, och att ni anmäler er till mässan.

* Det blir tillräckligt många utställare.


Hedemässan arrangerades första gången 1992 och är ett kärt återkommande event i Sonfjällsbygden vart fjärde år. Bakom mässan står Hede jaktskytteklubb, Hede Curlingklubb samt Jämtland Härjedalens jakthundsklubb och allt arbete sker helt ideellt av fantastiska eldsjälar.


Information till utställare:

Boka in er mässplats snarast, så skickar vi bekräftelse på er bokning. Ingen fakturering kommer att ske förrän vi med säkerhet vet att mässan går att genomföra.

Anmälan är ej bindande men vi behöver veta senast 1 april om ni kommer, endast för vår egen planering, hälsar de som är drivande i de tre klubbarna.


Nu håller vi alla tummar vi kan för att denna pandemi snart är på tillbakagång och att vi ses i juli.


Info och bild: Hedemässan

Comments


bottom of page