top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hej grannar Västibyn!Jag skriver för min fars räkning som bor mittemot Tigercat. Han har sedan i början på 80-talet känt av skakningar/vibrationer i sitt hus pga den fördjupning i vägen som finns precis utanför infarten till Tigercats industriområde. Vägen har lappats och lagats om vartannat under alla dessa år men det som behövs är att man gräver upp all asfalt och fyllnadsmassa, vilket troligen är bark som ruttnat och sjunker undan vilket leder till att fördjupningen blir värre och värre för varje år.


Nu har även jag och min bror börjat känna av skakningar i mitt hus och jag vill gärna veta om det är fler Västibyn som känner av detta? Planen är att vi ska kontakta vägverket och det är troligen ännu bättre och större chans att få det åtgärdat om det är fler som är berörda av detta problem? Hör av er till mig via mejl: e.kvarnstrom@hotmail.se


Text och foto: Emma Kvarnström

Comentários


bottom of page